Uitgebreide collectie woonaccessoires

Naast ons brede assortiment op het gebied van raamdecoratie bieden we nog méér om uw huis nog gezelliger te maken. Wat dacht u van een bedsprei bijpassend bij uw mooie slaapkamergordijnen of  kussentjes voor op de bank bijpassend bij de gordijnen in uw woonkamer. Sierkussens zijn door de verschillende stoffen en materialen zeer veelzijdig. Gelukkig heeft niet iedereen dezelfde smaak. Door het gebruik van verschillende kleuren en verschillende materialen kunt u uw interieur een flinke boost geven die het best bij uw smaak pst. Bij De Gordijnspecialist kunt u voor verschillende woonstijlen uw inkopen doen. Of u nu een landelijke, industriële, trendy, klassieke of romantische sfeer wilt creëren, dat kan allemaal door het gebruik van woonaccessoires. Wat te denken van een mooi hoogpolig vloerkleed. De trend op het gebied van vloeren is hout, steen en beton. Dit zijn vrij harde materialen waardoor een vloerkleed een warm welkom kan zijn in uw interieur. door het gebruik van woonaccessoires kunt u met simpele aanpassingen een hele andere stijl creëren. Zo kunt u in de winter bijvoorbeeld uw bank versieren met rode, oranje, paarse of bruine kussens en in de zomer juist weer met crème- , taupe- of zandkleurige kussentjes. 

Gordijnen kunt u omarmen met embrasses. Embrasses zorgen er voor dat uw gordijnen opgenomen worden richting de wand. Onze collectie embrasses is enorm groot. Kom naar de winkel en laat u informeren over deze uitgebreide collectie.

Verder kunt u voor inloopmatten ook terecht bij De Gordijnspecialist. Iedereen die bij u binnenstapt brengt vuil en vocht met zich mee. Inloopvuil en inloopvocht veroorzaakt extra slijtage aan uw totale vloerbedekking. Of u nu een stenen, houten, kunststof of textiele vloerbedekking heeft, u wilt uw vloer beschermen tegen extra slijtage. De inloopmatten en droogloopmatten van De Gordijnspecialist zijn te verkrijgen in elke standaard maat, maar ook op maat gemaakte matten behoren tot de mogelijkheden. Ieder afmeting is mogelijk. Er zijn verschillende uitvoeringen op de markt.

Laat u inspireren door ons assortiment.