Uitvalschermen

Uitvalschermen

Uitvalschermen hebben anders dan bij knikarmschermen langere en onbuigbare armen. Het scherm eindigt dus een stuk lager, waardoor deze schermen zich makkelijker laten lenen voor situaties waarin het niet noodzakelijk is er onder te zitten of onder door te lopen. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij ramen die zich niet op de begane grond bevinden.

Op zonnige en warme dagen is een uitvalscherm de meest effectieve en meest betaalbare vorm van buitenzonwering. Uitvalschermen zijn uitgevoerd met twee vaste armen die omlaag gaan als het scherm gebruikt wordt. Uitvalschermen zijn door zijn eenvoudige constructie een zeer betaalbare en effectieve manier van  zonwering. Doordat het scherm voor het raam komt,zorgt dit ook voor extra privacy. Indien u liever onder uw zonwering wilt zitten, raden we het gebruik van uitvalscherm af. Dan is het beter om u te verdiepen in de mogelijkheden van een knikarmscherm.

Een uitvalscherm kunt u laten uitvoeren met verschillende bediening. De gebruiksvriendelijkste manier is om het uitvalscherm te laten uitvoeren met een motor, waardoor u met één druk op de knop uw uitvalscherm kunt bedienen. Het bijkomende voordeel is dat het scherm perfect sluit en zich automatisch intrekt wanneer het hard waait. Verder kunt u kiezen tussen een bandopwinder of een slingerstang.

Ook is er een systeem te verkrijgen die de voordelen van een screen en een uitvalscherm combineren. Dit systeem heet Markisolette en is ideaal voor hoge ramen. Het scherm van een Markisolette rolt eerst strak langs uw raam langs en valt daarna op een door u gekozen punt schuin naar voren. Het beste van beide dus. 

We raden aan om als u een mooi uitvalscherm heeft gekocht, deze te laten monteren door ons vakkundig montageteam. Ons VCA gecertificeerd montageteam heeft jarenlange ervaring op het gebied van het monteren van buitenzonwering. Ze gebruiken alleen de meest duurzame bevestigingsmaterialen en gaan zorgvuldig om met de producten.

Past deze oplossing niet bij uw wensen? Wellicht zijn screens, markiezen of knikarmschermen dan een beter alternatief. 

Comments are closed.