Terrasoverkappingen

Terrasoverkapping

Niet alleen in de zomer maar ook in de lente en herfst genieten van de zon en de frisse lucht. Door een terrasoverkapping te plaatsen over uw terras creëert u een hele fijne plek waarin u beschut tegen weer en wind geniet van uw tuin met bijbehorend buitenleven. Uw tuinmeubelen staan onder uw terrasoverkapping alle seizoenen keurig droog.

Door het vaste karakter van deze zonwering creëert u eigenlijk een ruimte aan uw huis. Op deze manier hoeft u uw tuinkussens en tuinmeubilair niet onder hoezen e.d. te verstoppen. U gaat veel sneller even naar buiten om onder uw terrasoverkapping een kopje koffie te drinken en een blaadje te lezen. Het tuinleven wordt door een terrasoverkapping veel aangenamer. 

De polycarbonaat platen en de vaste profielen zorgen voor een terrasoverkapping dat staat als een huis. De constructie kan door weer en wind blijven staan en u kunt dus het hele jaar genieten van het buitenleven.

We raden aan om als u een terrasoverkapping heeft gekocht, deze te laten monteren door ons vakkundig montageteam. Ons VCA gecertificeerd montageteam heeft jarenlange ervaring op het gebied van het monteren van buitenzonwering. Ze gebruiken alleen de meest duurzame bevestigingsmaterialen en gaan zorgvuldig om met de producten.

Comments are closed.