Serrezonwering

Serrezonwering

U heeft een serre aan uw huis, maar als de zon ook maar een klein beetje schijnt wordt de serre een soort broeikas. Dat wilt u natuurlijk niet. De planten en de meubels die in uw serre staan verwelken en verschieten van kleur. Het gebruik van serrezonwering is dan wellicht de oplossing. Deze zonwering glijdt over het bestaande profiel van de serre. Het zonlicht wordt tegengehouden, maar het licht komt nog wel binnen, wat vaak als zeer prettig wordt ervaren. 

De zonweringsdoeken die gebruikt worden bij serrezonwering kunnen tegen een stootje en zijn beschermt tegen alle weersinvloeden. Het doek is speciaal geïmpregneerd waardoor er geen kans bestaat voor vocht- en schimmelplekken. 

Een serrezonwering wordt uitgevoerd met een motor, waardoor u vanuit uw luie stoel de zonwering bedient. Het profiel is uitvoerbaar in drie kleuren; roomwit, antraciet en stargrey. Verder zijn er verschillende opties mogelijk, denk aan een LED verlichtingsbalk of een regensensor. 

We raden aan om als u een mooi serrezonwering heeft gekocht, deze te laten monteren door ons vakkundig montageteam. Ons VCA gecertificeerd montageteam heeft jarenlange ervaring op het gebied van het monteren van buitenzonwering. Ze gebruiken alleen de meest duurzame bevestigingsmaterialen en gaan zorgvuldig om met de producten.

Past deze oplossing niet bij uw wensen? Wellicht zijn screens, markiezen of knikarmschermen dan een beter alternatief. 

Comments are closed.