Screens

Screens

Wanneer u last heeft van hinderlijk lichtinval, maar het raam niet geheel wilt afsluiten en uw gevel een strak uiterlijk wil geven, bent u op zoek naar screens. Door het licht transparante karakter van het screendoek bent u niet van de buitenwereld afgesloten wanneer u de screens dicht heeft. U bepaalt met de verschillende soorten screendoek de mate van transparantie en dus de mate van doorkijk. Anders dan bij zonneschermen zijn screens veel windvaster. Zeker een ritsscreen is op het gebied van windvast zijn een uitblinker. De zijkanten zitten bij een ritsscreen vast geritst in de zijgeleiders.

Naast de uitbereide keuze in kleuren kunt u de samenstelling van het doek kiezen. De doeken kunnen bestaan uit glasvezel of uit polyester. De samenstelling van deze doeken maken het verschil in transparantie. Verder zijn de screendoeken geïmpregneerd en gecoat waardoor het doek niet schimmelt en geen vuil aantrekt. In de winkel hebben we een uitgebreide stalenset, waarin u vast een kleur kunt uitkiezen voor uw screens.

Wist u dat screens niet alleen voor de ramen hangen. Ze lenen zich ook heel goed als afscheiding. 

We raden aan om als u mooie screens heeft gekocht, deze te laten monteren door ons vakkundig montageteam. Ons VCA gecertificeerd montageteam heeft jarenlange ervaring op het gebied van het monteren van buitenzonwering. Ze gebruiken alleen de meest duurzame bevestigingsmaterialen en gaan zorgvuldig om met de producten.

Past deze oplossing niet bij uw wensen? Wellicht zijn uitvalschermen, markiezen of knikarmschermen dan een beter alternatief. 

Comments are closed.