Schilderijrails

Schilderijrails

Op zoek naar een flexibele manier voor het ophangen van schilderijen, foto’s, tekeningen, kaartjes en andere wanddecoraties? Met een schilderijrails van De Gordijnspecialist bent u af van de vervelende gaten in de muur en heeft u de mogelijkheid om veel variatie aan te brengen in uw interieur. Zo kunt u blijven spelen met uw inrichting. Het is een kwestie van het schilderij van het haakje afhalen en een nieuwe ophangen, zonder te boren. De draden waaraan de decoraties ophangen zijn transparant, waardoor deze bijna niet opvallen. U kunt ook kiezen voor het stoerdere staaldraad.

We kunnen u verschillende systemen aanbieden. Denk aan plafond- of wandmontage. Verder kunt u kiezen voor de zogenaamde inforail+, waarbij u onder de rails posters, tekeningen, kaarten en dergelijke in kunt klikken. Bovenop kunt u schilderijen en ingelijste foto’s neerzetten. Ook kunt u de schilderijrails uitbouwen met één of meerdere spotjes, waarmee u uw lievelingsschilderij mooi kunt uitlichten.

Schilderijrails kunt u gemakkelijk zelf monteren, maar ons montageteam heeft veel ervaring in het ophangen van deze flexibele vorm van ophangsystemen. Kom naar de winkel en laat u adviseren, want voor elke situatie is er een manier om uw schilderijen, foto’s, tekeningen van uw (klein)kinderen en andere vormen van wanddecoraties tentoon te stellen.

Wilt u meer inspiratie op het gebied van woonaccessoires? Kijk hier voor sierkussens, vloerkleden of tafelkleden

Comments are closed.