Rolluiken

Rolluiken

De rolluiken van De Gordijnspecialist staan garant voor kwaliteit. Een rolluik is een soort bodyguard van uw woning. Inbrekers en andere ongure types maken geen kans om via het raam uw woning te betreden. De rolluiken zijn namelijk uitgevoerd met een anti-optil-mechanisme en vormen een degelijk en sterk pantser voor uw woning. Ook is een rolluik een nuttig middel om op de energiekosten te besparen. De lamellen zijn dubbelwandig met isolatiemateriaal daartussen. Het rolluik vormt daarmee stilstaande lucht tussen het rolluik en het raam zelf. Stilstaande lucht is een uitermate goed duurzaam isolatiemiddel.  In de zomer zijn rolluiken hierdoor een excellente manier om de zon en de hitte te weren. Mooie bijkomstigheid van dit alles is dat de rolluiken ook geluidsisolerend zijn. Straatgeluiden dringen moeilijker uw huis binnen wanneer u de rolluiken naar beneden heeft. Een ruimte voorzien van rolluiken wordt volledig verduisterd, licht krijgt geen kans om binnen te komen, dus voor mensen met nachtdiensten of mensen of kinderen die vroeger wakker worden van het licht, zijn rolluiken een perfecte oplossing. 

Alle voordelen van rolluiken op een rij:

  • Inbraak werend
  • Zonwerend
  • Lichtdicht
  • Hitte werend
  • Strakke uitstraling
  • Isolerend
  • Energie besparend
  • Geluidswerend

De meest comfortabele manier om uw rolluik te bedienen is met een elektrische motor. Met één druk op de knop bestuurt u uw rolluik op afstand. Natuurlijk kunt u ook nog kiezen voor de bandopwinder. Wist u dat onze monteurs ook oude, versleten bandopwinders kunnen vervangen door een nieuwe?

We raden aan om als u mooie rolluiken heeft gekocht, deze te laten monteren door ons vakkundig montageteam. Ons VCA gecertificeerd montageteam heeft jarenlange ervaring op het gebied van het monteren van buitenzonwering. Ze gebruiken alleen de meest duurzame bevestigingsmaterialen en gaan zorgvuldig om met de producten.

Rolluiken hebben wel wat onderhoud nodig. Door stof en vuil in de lucht kunnen rolluiken er na een paar jaar niet zo fris meer uitzien. De lamellen van het rolluik kunt u gemakkelijk met water en een licht schoonmaakmiddel reinigen. 

Past deze oplossing niet bij uw wensen? Wellicht zijn screens, markiezen of knikarmschermen dan een beter alternatief. 

Comments are closed.