Plisségordijnen

Ruim aanbod plissegordijnen

Bij geen enkel raamdecoratie product is de veelzijdigheid zo groot als bij plisségordijnen. Draaikiepramen, driehoekige ramen, trapeziumvormige ramen, lichtkoepels, niks is te gek voor een plisségordijn. Doordat de stof gevouwen, geplisseerd is, neemt een plisségordijn weinig ruimte in beslag.
De stoffen zijn door hun speciale coating uitermate geschikt als zonwering. De bedieningsmogelijkheden zijn ook groot. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een top-down-bottom-up systeem. Dat wil zeggen dat u het plisségordijn zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven kunt bedienen. Hierdoor kunt u uw eigen mate van inkijk regelen en het lichtinval. Ook als de ruimte donker moet zijn is een plisségordijn een goede oplossing. De collectie verduisterende stoffen is groot. Ook kunt u kiezen voor 2 stoffen plisségordijn in 1 systeem. Meestal komt er bovenin het systeem een verduisterende kwaliteit stof en onderaan een transparante of semi transparante stof. Hierdoor wordt een plisségordijn nog persoonlijker en speelser.

Easy click systeem

Voor kozijnen waar niet in geschroefd of geboord mag worden is er een easy click systeem te verkrijgen. Het plisségordijn of duettegordijn wordt in een aluminium frame geproduceerd en wordt door middel van magnetische strip op zijn plaats gehouden. Door middel van de bedieningsgreepjes kunt u het easy click systeem heel gemakkelijk bedienen. Bovendien wordt er ook geen gebruik gemaakt van koorden waardoor dit product zeer kindvriendelijk is.

Naast de keuze uit ontelbaar kleuren en dessins kunt u verschillende profielkleuren kiezen. Na het inmeten en akkoord geven van de offerte van de plisségordijnen duurt het ongeveer 7 werkdagen voordat we deze kunnen komen monteren.

Comments are closed.