Paneelgordijnen

Paneelgordijnen, ideaal voor grote raampartijen

Paneelgordijnen zijn brede banen stof, die achter elkaar wegschuiven. Ideaal voor grote raampartijen. Paneelgordijnen zijn ook in te zetten als scheidingswand. De banen stof worden strak aan het systeem gemonteerd en voorzien van onderlat, waardoor deze strak blijft hangen.
Er zijn 2 manieren om de panelen te bedienen. De eerste manier is door middel van een trekstang. Iedere paneel wordt voorzien van een subtiele trekstang, waardoor je de panelen precies kunt hangen waar u ze wilt hebben. De tweede manier is de koordbediening. Door aan de koorden te trekken verschuiven de panelen. Een ideale zonwering, want het binnenkomende zonlicht wordt getemperd en gefilterd waardoor het licht in de ruimte vriendelijk overkomt.

Paneel gordijnen kunnen we ook uitvoeren met de stoffen van onze rolgordijnencollectie. We bieden ook een grote collectie Washi aan. Deze panelen zijn samengesteld van papier met kunststof, waardoor u een hele unieke raamdecoratie heeft.
Het onderhoud van de panelen is iets eenvoudiger dan met stoffen panelen. Met een vochtig doekje neemt u de panelen af. Omdat paneelgordijnen uit verschillende brede banen bestaat wordt er vaak gekozen voor een contrastkleur. Zo kunt u de hoofdkleur steeds hetzelfde houden en bijvoorbeeld 2 panelen van de contrasterende kleur telkens vervangen. Zo kunt u heel gemakkelijk elk seizoen een andere look creëren.
Verder kunt u kiezen voor mooie sierlatten van verschillende materialen, waardoor u uw eigen draai geeft aan uw raamdecoratie.

Comments are closed.