Markiezen

Markiezen voor een nostalgisch uiterlijk

Markiezen geven uw gevel een nostalgisch uniek en exclusief uiterlijk. De zijkanten van de markiezen zijn ook voorzien van zonweringsdoek, waardoor u geen last meer heeft van hinderlijk lichtinval, ook niet als de zon gedurende de dag draait. Mooi bijkomend voordeel is dat uw bank, vloer, gordijnen en andere meubels beschermt worden tegen verkleuring. Door hun ronde vormen, passen markiezen heel goed bij jaren ’30 woningen. Bij moderne huizen geven markiezen ook een super sfeervol uiterlijk. De kappen om de markies worden doorgaans van hout gemaakt, maar kan ook uitgevoerd worden van aluminium. Het hout dat gebruikt wordt bij markiezen van De Gordijnspecialist, is voorzien van het FSC keurmerk. Dit wil zeggen dat het hout op een verantwoorde manier is verkregen en dus niet via illegale ontbossing.
Naast de grote keuze in kleuren en dessins doeken kunt u de wijze van bediening kiezen. Kiest u voor een nostalgisch bandbediende markies of gaat u voor het gemak van de elektrische bediening? Ook heeft u keuze uit drie verschillende vormen:

  • standaard model
  • petmodel
  • klapmodel

Het zonweringsdoek dat gebruikt wordt voor de markiezen is geïmpregneerd en gecoat waardoor het doek niet schimmelt en geen vuil aantrekt. In de winkel hebben we een uitgebreide stalenset, waarin u vast een kleur kunt uitkiezen voor uw markiezen.
We raden aan om als u mooie markiezen heeft gekocht, deze te laten monteren door ons vakkundig montageteam. Ons VCA gecertificeerd montageteam heeft jarenlange ervaring op het gebied van het monteren van buitenzonwering. Ze gebruiken alleen de meest duurzame bevestigingsmaterialen en gaan zorgvuldig om met de producten. Daarnaast zorgt ons montageteam voor een nette afwerking van het elektrisch materiaal.

Zijn markiezen niet de geschikte zonwering voor uw woning? Misschien is een knikarmscherm, een uitvalscherm, een screen of rolluik dan de oplossing.

Comments are closed.