Lamellen

Lamellen in vele soorten en kleuren

Verticale lamellen zijn er in 3 soorten namelijk; pvc, aluminium en stof en ontelbaar kleuren. De rails van een lamelsysteem is heel degelijk en robuust, waardoor er een grote breedte overbrugd kan worden. Pvc en aluminium lamellen zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimten. Door het kantelen van de verticale lamellen kunt u zelf de privacy en lichtinval regelen. De lamelrails is gemakkelijk zelf te monteren. Uiteraard kunnen we dit ook voor u doen. Een lamelsysteem laat zich makkelijk bedienen. Door middel van touwtjes kantelt u de lamellen en kunt u het systeem open en dicht schuiven. Het onderhoud van een lamelsysteem is heel eenvoudig om te doen. Met een vochtige doek reinigt u de lamellen stuk voor stuk van boven naar beneden. We raden aan om weinig tot geen schoonmaakmiddel te gebruiken bij het reinigen van de lamellen. 

De lamelbreedtes die er te verkrijgen zijn; 52, 70, 89 en 127 mm.
U kunt ook kiezen voor twee of meerdere kleuren om het geheel wat speelser te maken of om een accentkleur toe te voegen. Het losse karakter van deze vorm van raamdecoratie zorgt er voor dat als er onverhoopt een lamel beschadigd raakt u gemakkelijk een losse lamel kunt vervangen.
De lamellencollectie van De Gordijnspecialist is zeer uitgebreid, dus als u op zoek bent naar lamellen bent u bij ons aan het juiste adres.

We raden aan om als u een lamelsysteem heeft gekocht, deze te laten monteren door ons vakkundig montageteam. Ons VCA gecertificeerd montageteam heeft jarenlange ervaring op het gebied van het monteren van binnenzonwering. Ze gebruiken alleen de meest duurzame bevestigingsmaterialen en gaan zorgvuldig om met de producten.

Zijn lamellen niet de raamdecoratie die u zoekt? Misschien is een rolgordijn, een jaloezie of een vouwgordijn iets voor u?

Comments are closed.