Jaloezieën

Jaloezieën multi inzetbaar

Deze strakke raamdecoratie is multi inzetbaar. Door de horizontale lamellen kunt u eindeloos spelen met het licht. U kunt zelf de lichtinval regelen. De horizontale lamellen kunt u zowel naar voren als naar achteren kantelen waardoor uw privacy gewaarborgd blijft. Jaloezieën zijn er in ontelbaar kleuren en uitvoeringen.

Er zijn 3 soorten jaloezieën:

  • Aluminium jaloezieën
  • Houten jaloezieën
  • PVC jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes; 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. Waar u op moet letten is dat als u kiest voor smallere lamellen u een hogere pakketdikte krijgt, wanneer u de jaloezie optrekt. De meest gekozen maten zijn 25 mm en 50 mm. De Scala jaloezie van De Gordijnspecialist zijn zeer geschikt voor vochtige ruimten. De profielen zijn van geëxtrudeerd aluminium. Het bovenprofiel van de Scalajaloezie is stofdicht omdat deze afgesloten zijn. Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in 25 mm, 50 mm en 65 mm. Waarbij we moeten vermelden dat lamellen van 25 mm niet aan te raden is vanwege de dikte van het pakket in opgetrokken toestand. Houten jaloezieën zijn de trend op dit moment. Dat is ook logisch, want houten jaloezieën ademen sfeer uit en zijn inzetbaar in iedere woonstijl. Hout blijft een natuurlijk product. Het hout is op een verantwoorde manier verkregen en dragen het FSC keurmerk. PVC jaloezieën zijn een nieuwkomer op het gebied van raamdecoratie. PVC jaloezieën zien eruit als hout, voelen ook als hout, maar zijn van kunststof. De lamellen en alle overige onderdelen zijn hierdoor zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Ideaal dus voor badkamers en keukens. De lamellen zijn 50 mm en nu te verkrijgen in 4 kleuren. Maar dit aantal zal zich ongetwijfeld uitbreiden in de toekomst. 

Jaloezieën niet echt wat voor u? Kijk dan eens naar onze rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen of duettes collectie.

Comments are closed.