Inbetweens

De veelzijdigheid van Inbetweens

Met inbetweens kun je werkelijk alle kanten op. Inbetween gordijnen zitten qua structuur en dikte tussen vitrage en overgordijnen in, vandaar de naam Inbetween, wat ‘ertussenin’ betekent in het Engels. Het beste van allebei dus.
Doorgaans worden inbetweens niet gecombineerd met vitrage of overgordijnen. Bij een inbetween gordijn is de doorkijk minder dan bij vitrage, maar niet zo dicht als bij overgordijnen. Het binnenkomende zonlicht wordt op een zeer prettige manier getemperd. Als het buiten donker is en u heeft binnen het licht aan ziet men van buiten af wel wat contouren, maar geen details. Er wordt dan ook vaak een combinatie gekozen met een rolgordijn jaloezie of een vouwgordijn zodat men inkijk uitsluit.
Met een inbetween gordijn creëert u een lichte raamdecoratie. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende uitvoeringen en kleuren. Of u nu kiest voor een inbetween met een blad motief of juist een stoere linnen-look… Voor elke woonstijl is een inbetween die er bij uw woonstijl past. Wat betreft maakwijze van een inbetween kunt u kiezen voor ingeslagen ringen, ingestikte plooien en wave plooien.
Een inbetweenstof leent zich ook zeer goed voor het maken van vouwgordijnen. Een vouwgordijn gemaakt van een inbetweenstof zorgt voor een romantische sfeer, maar is toch een strakke vorm van raamdecoratie.
Onze inbetweengordijnen zijn allemaal kamerhoog, zodat u geen last heeft van naden in de hoogte die mogelijk kunnen 'trekken'.
Bij bedrijven en zorginstellingen is men verplicht brandvertragende gordijnstoffen te kiezen. Wij hebben een grote collectie brandvertragende inbetweens voor deze markt. Bij aanschaf van dit soort inbetweenstoffen krijgt u een brandvertragingscertificaat.

Comments are closed.