Douchegordijnen

Douchegordijnen

Net als uw woonkamer en slaapkamers, verdient uw badkamer ook een eigen ‘touch’. Met de uitgebreide collectie douchegordijnen kunt u uw badkamer omtoveren tot een oase van reinheid en rust. Maar ook liefhebbers van drukke patronen of mooie teksten kunnen hun hart ophalen en kiezen uit de grote collectie douchegordijnen van De Gordijnspecialist. Er zijn twee soorten materialen verkrijgbaar, namelijk een textiel douchegordijn en een Peva kwaliteit. Een textiel douchegordijn voelt net aan als stof en een Peva kwaliteit heeft meer een plastic eigenschap. Waarbij we kunnen zeggen dat een textiel douchegordijn soepeler valt.  Bij deze douchegordijnen kunt u kiezen voor bijpassende badmatten, zo creëert u één geheel in uw badkamer. De stoffenbadmatten zijn gemaakt van het fijnste Egyptisch katoen en is aan de onderkant afgewerkt met zowel een antislip laag als een absorptie laag.  Ook badmatten van teakhout behoren tot de mogelijkheden. Deze badmat is gemaakt van overblijfsels vanuit de teakhouten meubelfabriek.

Wanneer u een mooi douchegordijn heeft uitgekozen, moeten deze nog gemonteerd worden. Dat doen we door middel van een douchegordijnstang met ringen aan het gordijn. Voor elke situatie is er wel een oplossing, dus kom naar de winkel en laat u inspireren door en informeren over de collectie douchegordijnen.

Natuurlijk kunt u het douchegordijn zelf monteren. Als u liever wilt dat wij dit doen, kan dit ook. Ons montageteam heeft jarenlange ervaring in het monteren van onder andere douchegordijnen.

Comments are closed.