Inloopmatten

Een deurmat beschermt uw vloer

Iedereen die bij u binnenstapt brengt vuil en vocht met zich mee. Inloopvuil en inloopvocht veroorzaakt extra slijtage aan uw totale vloerbedekking. Of u nu een stenen, houten, kunststof of textiele vloerbedekking heeft, u wilt uw vloer beschermen tegen extra slijtage. De inloopmatten en droogloopmatten van De Gordijnspecialist zijn te verkrijgen in elke standaard maat, maar ook op maat gemaakte matten behoren tot de mogelijkheden. Ieder afmeting is mogelijk. Er zijn verschillende uitvoeringen op de markt. Iedere soort inloopmat heeft zijn eigen mate van schrapfunctie en droogloopfunctie. Droogloopmatten worden veelal gemaakt van katoen. Katoen heeft als eigenschap veel vocht op te kunnen nemen. Een schoonloopmat heeft een droogloopfuctie en daarbovenop een schraapfuctie, waardoor vuil van de schoenen wordt geschraapt.  Droogloopmatten zijn te herkennen aan zijn egale uiterlijk, een schoonloopmat herkent u aan de ribbels en aan de verschillende materialen in de mat. U kunt de deurmat bestellen met en zonder rubberen rand. 

We kunnen uw deurmat altijd komen inmeten en als de mat geproduceerd is kunnen we deze in komen leggen en eventueel insnijden. 

Twijfelt u over de kleuren en over het materiaal? Dan mag u altijd de stalen mee naar huis nemen om de kleuren te bekijken bij uw vloer.  Het onderhoud van uw deurmat is vrij eenvoudig. U kunt de mat dagelijks stofzuigen en één keer in de week uitkloppen. Sommige matten kunt u zelfs wassen in de wasmachine. Degene die niet geschikt zijn voor de wasmachine kunt u reinigen met een mild schoonmaakmiddel en een harde borstel. Een hogedrukreiniger werkt ook om de matten grondig te reinigen. 

Comments are closed.