Vloerkleden – Karpetten

Vloerkleden en Karpetten; sfeerverhogers

Vloerkleden hebben in elke ruimte zeker een positieve invloed op de sfeer. Een vloerkleed kan een ruimte behaaglijker en gezelliger laten overkomen.  De collectie vloerkleden van De Gordijnspecialist is zo uitgebreid dat u goed moet nadenken over welke stijl het beste bij uw interieur past. Past een effen kleed het beste bij uw inrichting of mag het toekomstige vloerkleed een ‘eyecatcher’ worden? Gaat u voor hoogpolig, laagpolig of zuiver wol? Ook qua maat kunt u alle kanten op. We kunnen zelfs U-vormige vloerkleden maken om bijvoorbeeld uw bed heen.

Twijfelt u over de kleuren en over het materiaal? Dan mag u altijd de stalen mee naar huis nemen om de kleuren te bekijken bij de rest van uw meubels en gordijnen. Ook is het van belang om de stalen zowel bij daglicht als bij avondlicht te bekijken, want kunstlicht kan kleuren anders tonen dan daglicht.

De vloerkleden van De Gordijnspecialist zijn van hoogwaardige kwaliteit. Om de vloerkleden te onderhouden is niet iets speciaals voor nodig. Stofzuigen is wel heel belangrijk voor een vloerkleed. De plat getrapte vezels worden bij het stofzuigen weer omhoog gehaald en het eventuele vuil er tussenuit gezogen. Na de stofzuigbeurt ziet uw vloerkleed er weer uit als nieuw. Mocht er onverhoopt toch een vlek gemaakt worden op het vloerkleed, zoals wijn-, cosmetica- of hobbyvlekken zijn er genoeg schoonmaakmiddelen te verkrijgen die deze vlekken kunnen aanpakken. Het product wel eerst op een onopvallend stukje van het kleed uittesten.

Is een vloerkleed niet wat u zocht, misschien zijn sierkussens dan het product om sfeer te verhogen in uw woonkamer.

Comments are closed.